Σχετικά με την εταιρεία μας

Καλώς ήρθατε στην Vavilousakis & Partners, όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία. Από τη δεκαετία του '90, η εταιρεία μας έχει αφιερώσει τη δραστηριότητά της στις υπηρεσίες ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, στη διαχείριση κινδύνων, στις υπηρεσίες ανασχεδιασμού επιχειρηματικών διαδικασιών και στη μεσιτεία ακινήτων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες που όχι μόνο ικανοποιούν, αλλά και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Βαβυλουσάκης Βασίλης

Βασίλης Ν. Βαβυλουσάκης

Γιατί είμαστε οι καλύτεροι

Η ομάδα μας

Υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Βαβυλουσάκη (Δρ - R.M.), ο οποίος έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα διαχείρισης ασφαλιστικών οργανισμών, στη διαχείριση ακινήτων και στην εκπόνηση έργων ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, η ομάδα μας πλαισιώνεται από εξίσου αφοσιωμένους και ταλαντούχους επαγγελματίες. Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης έχει εξειδικευτεί στις ασφάλειες, το Real Estate, το Re-Engineering και το Risk Management, έχοντας ανώτατες σπουδές στη μέτρηση και διαχείριση κινδύνων, φέρνοντας στην εταιρεία μια πλούσια προοπτική και αποδεδειγμένες στρατηγικές σε πολλούς τομείς της οικονομίας.

Η αποστολή μας

Στη Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλή αξιοπιστία, φερεγγυότητα και πιστοποίηση διάφανων διαδικασιών. Ζητάμε από τους πελάτες να κατανοήσουν τη δουλειά που κάνουμε και μαζί να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα. Έχουμε άριστες κριτικές, πάντα υψηλό τεχνοκρατικό αποτέλεσμα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Διατηρούμε και ενισχύουμε την προνομιακή συνεργασία με τον όμιλο επιχειρήσεων Nova Real Estate Group.

Συνεχώς εξελισσόμεθα σε ένα δύσκολο περιβάλλον με στόχο να κρατήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας υψηλά ακόμη και αν χρειαστεί να μειώσουμε τα κέρδη μας,

Υπάρχουν πλούσιες αναφορές  στο διαδίκτυο, στα ΜΜΕ και σε ιστοσελίδες εταιρειών και συνεργατών του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

Είμαστε περήφανοι για την πορεία που έχουμε διανύσει μέχρι σήμερα και ενθουσιασμένοι για το μέλλον που διαμορφώνουμε. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της ιστορίας μας, εξερευνώντας πώς οι υπηρεσίες μας μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των δικών σας στόχων. Είμαστε ανοικτοί στην κριτική και στον διάλογο.